info@agrozetaservis.cz
+420 515 264 930

Píší jinde

07. 07. Regenerativní zemědělství a produkce krmiv pro mlékárenský průmysl v Mexiku

Mlékárenský průmysl v Mexiku zažívá plný růst. Poptávka po sýrech, jogurtech a mléce se nezpomaluje, částečně je pokryta dovozem sušeného mléka, ale na rozvoj domácí produkce mléka sázejí i průmyslníci tohoto odvětví (Lala, Alpura, Danone, Nest...

07. 07. Zprávy z FAO – FAO - Celosvětová produkce obilovin dosáhne v roce 2024 historického maxima

FAO aktualizovala svou prognózu celosvětové produkce obilovin v roce 2024 a nyní ji vyčíslila na 2 854 milionů tun, což je nové historické maximum.

...

07. 07. Kanadské zemědělství se obává možné odvety Číny

Kanadská federální vláda vyhlásila 2. července 2024 třicetidenní konzultační období, během kterého prozkoumá možná obchodní opatření, která budou reagovat na nekalé obchodní praktiky Číny při výrobě elektromobilů.

...

07. 07. Zkreslování statistických dat v živočišné výrobě (v Kazachstánu)

Ministr zemědělství Aidarbek Saparov při nedávném rozhovoru informoval zemědělskou veřejnost, že v Kazachstánu dlouhodobě docházelo ke zkreslování statistik v oblasti chovu hospodářských zvířat. 

...

07. 07. Česká republika bude hlavní partnerskou zemí na čínském veletrhu alkoholických nápojů

Veletrh, jehož hlavním organizátorem je China Alcoholic Drinks Association (CADA), se uskuteční od 19. do 21. srpna 2024 ve městě Fen-jang v čínské provincii Šan-si.

...

07. 07. Skořice a chilli produkty z Vietnamu mohou porušovat potravinářské normy, varují některé země EU

Vietnamská skořice, organický chilli prášek a jiné produkty z chilli papriček porušují normy bezpečnosti potravin.

...

07. 07. Technologie a inovace hýbou brazilským zemědělstvím

Hlavními obchodními partnery pro brazilské zemědělství jsou USA (inspirace a technologie) a Čína, která je sice aktuálně především odbytištěm brazilského exportu zemědělských komodit, ale také stále více zdrojem inspirace pro inovace.<...

03. 07. Pozvánka na česko-ukrajinské business fórum v Praze dne 12.7.2024

V souvislosti s konáním česko-ukrajinské mezivládní komise pro hospodářskou, průmyslovou a vědeckotechnickou spolupráci se plánuje rovněž setkání českých a ukrajinských firem v rámci Business fóra. 

...
optimalizace PageRank.cz